Santuari de Sant Joan de Penyagolosa

Visita guiada pels voltants del Santuari de Sant Joan de Penyagolosa, per a descobrir la història d’este Bé d’Interés Cultural amb categoria de monument, lloc de peregrinació més important de Castelló, i també per a conéixer el Centre d’Interpretació del Parc Natural de Penyagolosa.

Enclavat al cor del parc natural, el santuari es troba tancat en procés de restauració, però podem observar la magnificència de la seua construcció des de l’exterior, visitar el peiró o creu que rep els Pelegrins de Les Useres, la font Coberta, els torradors, etc. i recórrer un arborètum que ens portarà al Centre d’Interpretació.

En ell, trobarem espècies vegetals de l’alta muntanya, típiques a la zona, algunes de les quals són rares, endèmiques o amenaçades, com el grèvol, l’auró, el faig, el teix, el lliri de neu o el gerani de Penyagolosa.

Al Centre d’Interpretació, vorem una maqueta de la zona, un forn de calç, una carbonera, una exposició sobre la vida als pobles i un audiovisual sobre el parc natural.

Temps: 1 h. aprox.

Preus:
Preu per persona: 3 € / Mínim grups de 10 persones.
(Si són menys de 10 persones abonaran igualment 30€).
21 o més persones: 0,5 € més per cada persona addicional.

Informació addicional:
Recorregut total aproximat: 1 km
Apta per a quasi tots els públics, inclús persones amb poca mobilitat o en cadira de rodes
Es recomana realitzar als matins, per a poder accedir a l’exposició i audiovisual del Centre d’Interpretació (també tancat els dilluns).

Activitat complementària amb:

Deixa un comentari

Obrir chat
Necessites ajuda?