Pack Mig dia

Mig dia al poble de Vistabella del Maestrat i el Parc Natural de Penyagolosa.

Realitzarem una visita guiada per Vistabella, per a descobrir la història del municipi més alt del territori valencià, situat a 1250 m, poble d’alta muntanya, amb carrers estrets, cases de pedra i fusta. Visitarem monuments com una de les esglésies més importants del Renaixement valencià, la muralla i portals medievals, l’ermita de Loreto i la presó. Inclou accés a tots els llocs.

També caminarem pels voltants del Santuari de Sant Joan de Penyagolosa, situat a 10 km, per a descobrir la història d’este Bé d’Interés Cultural, lloc de peregrinació més important de Castelló, i conéixer la creu que rep els Pelegrins de Les Useres, la font Coberta o els torradors.

Recorrerem un arborétum amb espècies vegetals d’alta muntanya, algunes de les quals rares, endèmiques o amenaçades, com el grèvol, l’auró, el faig, el teix, la campaneta d’hivern o el gerani de Penyagolosa. Arribarem al Centre d’Interpretació del Parc Natural, on trobarem una maqueta de la zona, un forn de calç, una carbonera, una exposició sobre la vida als pobles i un audiovisual sobre el parc.

Consulta també: Pack Dia complet

Preus segons nombre de persones:

Detall complet de l’activitat (recorregut a peu i amb cotxe, desnivell, accessibilitat) en fullet per a descarregar en PDF (153 Kb).

Obrir chat
Necessites ajuda?